Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Optimalizace výroby voskových modelů - voskové směsi a jejich zkoušení
Koběrský, František ; Kosour, Vojtěch (oponent) ; Horáček, Milan (vedoucí práce)
Bakalářská práce se v první části zabývá obecným popisem a rozdělením vosků a voskových směsí pro přesné lití metodou vytavitelného modelu. Druhá část se věnuje popisem různých mechanických a fyzikálních vlastností vosků a jejich zkoušení.
Technologie vytavitelného modelu v současnosti
Žuja, Jaroslav ; Vašťák, Patrik (oponent) ; Horáček, Milan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce pojednává o současných metodách a inovačních technologiích vytavitelného voskového modelu. Práce dále popisuje literární rešerši v současnosti využívané metody a taky nabízí reálný pohled do budoucnosti s využitím nových metod. V začátku je stručně rozebrána historie metody, následně nové možnosti a technologie zkoušení struktur voskových směsí a jejich vlastností. A nakonec jsou uvedeny možnosti a cíle pro další inovaci metody.
Technologie vytavitelného modelu v současnosti
Žuja, Jaroslav ; Vašťák, Patrik (oponent) ; Horáček, Milan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce pojednává o současných metodách a inovačních technologiích vytavitelného voskového modelu. Práce dále popisuje literární rešerši v současnosti využívané metody a taky nabízí reálný pohled do budoucnosti s využitím nových metod. V začátku je stručně rozebrána historie metody, následně nové možnosti a technologie zkoušení struktur voskových směsí a jejich vlastností. A nakonec jsou uvedeny možnosti a cíle pro další inovaci metody.
Optimalizace výroby voskových modelů - voskové směsi a jejich zkoušení
Koběrský, František ; Kosour, Vojtěch (oponent) ; Horáček, Milan (vedoucí práce)
Bakalářská práce se v první části zabývá obecným popisem a rozdělením vosků a voskových směsí pro přesné lití metodou vytavitelného modelu. Druhá část se věnuje popisem různých mechanických a fyzikálních vlastností vosků a jejich zkoušení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.